Van Steensel

CRKBO LinkedIn
 

U kiest de vorm die bij u of uw organisatie past

Van Steensel werkt met diverse vormen om motivatie en mogelijkheden tot verandering te vergroten, zoals:

Interim Management: door het tijdelijk overnemen van de leiding of het fungeren als adviseur voor u of één van uw leidinggevende medewerkers, kunnen veranderingen op creatieve, positieve en vruchtbare manier worden ontgonnen, ontwikkeld en ingevoerd.

Projectleiding: een goed idee is slechts het halve werk. Mooie ideeën zijn er genoeg. Goede ideeën vragen om leiding van initiatief naar stevige implementatie.

Training verhoogt uw kennis- en vaardighedenniveau waardoor u en uw medewerkers beter uitgerust zijn voor de job waar ze voor staan. Trainingen worden op maat voor uw situatie samengesteld.

Coaching is een krachtige manier om individuele én teamprestaties te vergroten.

Mediation of bemiddeling zorgen ervoor dat conflicten en spanningen tussen mensen worden omgebogen naar mogelijkheden. Het stelt mensen in staat om met elkaar in vrijheid te kunnen leven en/of werken.

 

Actueel

Je gaat naar school en neemt mee...(driedaagse training voor leerkrachten)

Training systemisch werken en coöperatieve leerstrategieën voor leerkrachten in het primair en voortgezet onderwijs
Als leerkracht ben je een professional die leerlingen aanzet tot leren. Regelmatig keren dan vragen terug als: Hoe je het leerklimaat op school zo kunt beïnvloeden dat je leerlingen met hoofd, hart en handen bij de les kunnen zijn?

Lees meer...

Jeugdzorg in Perspectief

In Nederland worden ruim 40.000 kinderen en jongeren uithuis geplaatst. Zij wonen in pleeggezinnen of in groepshuizen of gezinshuizen. Hulpverleners van jeugdzorg zijn al lang op zoek naar werkbare methoden in de hulpverlening voor deze kinderen en jongeren.

Lees meer...

Je gaat naar school en neemt mee...Introductie systemische werken in het onderwijs

Voor leerkrachten in het onderwijs: Training Enhancing Children's Learning.

Gebaseerd op het succesvolle project van de NOW-HERE foundation in Engeland: systemic approaches in education.

Lees meer...